ЦПЛР ОДК ПЛОВДИВ

Уважаеми ученици и родители, ЦПЛР ОДК – Пловдив предлага на всички, които желаят да се включат в дистанционни онлайн занимания към групите, школите, съставите, формациите и отборите, които започват дейност от 30.03.2020 година, да се свържат с ръководителите си, за да уточнят възможностите за включване в онлайн групите.

Следете за актуална информация в меню „Дистанционни занимания

Уважаеми ученици и родители,

поради извънредните обстоятелства с развитието на заболеваемостта с коронавирус и във връзка със заповедта на Министъра на образованието и науката, считано от понеделник 16.03.2020 г. в ЦПЛР ОДК – Пловдив няма да се провеждат занимания и сградата ще бъде с ограничен достъп до 29.03.2020 г.

Национален конкурс за изпълнители на забавна песен 2020

„Грамотни ли сме?“ 31.10.2019 г. – Инициатива на Община Пловдив и Център за Подкрепа за Личностно Развитие – Общински Детски Комплекс – гр. Пловдив

ОДК е отворена врата за децата на град Пловдив

Тук всяко дете получава равен старт, независимо от вероизповедание, етнос и социален статус.

Ако си дете на възраст от 6 до 19 години и искаш да развиеш своите заложби и умения за цял живот или да формираш здрав дух в здраво тяло чрез спорта можеш да ни посетиш.img3_duga_text-600x300

ОДК е отворена врата за децата на град Пловдив.

Тук всяко дете получава равен старт, независимо от вероизповедание, етнос и социален статус.

Ако си дете на възраст от 6 до 19 години и искаш да развиеш своите заложби и умения за цял живот или да формираш здрав дух в здраво тяло чрез спорта можеш да ни посетиш.